HOW WE

WORK

1. AANVRAAG

Ook geïnteresseerd in zo’n toffe motor foto of heb je zelf een idee waar Motorshoot je bij kan helpen? Gebruik dan het contactformulier, stuur ons een mailtje of bel! Laat vooral even weten wat je wensen zijn, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

2. PRIJSOPGAVE

Nadat jouw wensen in kaart zijn gebracht, sturen we je een offerte. Elke motorshoot verdient een unieke aanpak en daarom kan de prijs per aanvraag verschillen. Ontdek ook onze staffelkorting! Heb je gelijk weer een reden voor een toertocht met je mede-bikers.

3. DATUM

Tof dat je hebt gekozen voor een motorshoot! Tijd om een datum te plannen. Terwijl we bij Just Your Bike vaak overdekt in een studio te werk gaan, zijn we met Bike to Bike afhankelijk van het weer. Daarom zijn we flexibel en vinden we altijd een goed moment om het perfecte plaatje te kunnen schieten.

4. FOTOSHOOT

Het moment is daar, de dag van de motorshoot! Op deze dag staat jouw motor centraal en zal geen enkel detail van je motor onbelicht blijven. We spreken af op locatie waar we gemiddeld één tot twee uur bezig zullen zijn. In ieder geval totdat we zeker weten dat de foto aan al jouw wensen voldoet.

5. NABEWERKING

Misschien dacht je het al, de foto’s zijn nog niet helemaal klaar. Integendeel, het is nu onze beurt om hier die magische touch aan toe te voegen waar nog veel werk bij komt kijken. We tweaken, croppen en optimaliseren en zorgen zo voor het mooist haalbare resultaat. Meer verklappen we niet; een chef verklapt tenslotte nooit zijn geheime ingrediënt..

6. ONTVANGEN

You’ve got mail! De foto’s zijn bewerkt en klaar om te delen op jouw social media kanalen, laat die likes maar binnenstromen! Wil je de foto laten shinen in jouw woonkamer? Laat het ons weten en laat de foto(‘s) voordelig en professioneel printen. Ben je blij met jouw professionele motorfoto? Deel het in een recensie, wordt gewaardeerd!

Navigatie

Contact

Informatie

Subscribe

06 53194636
Info@motorshoot.nl
Gerbrandylaan 10, 3844BJ
Facebook
Instagram

FAQ 
KVK 08723606


Subscribe
Contact

06 53194636
Info@motorshoot.nl
Gerbrandylaan 10, 3844BJ

Informatie

FAQ 
KVK 08723606

JOIN OUR MAILING LIST

En ontvang de nieuwste updates over onze motorshoots, acties en een exclusief kijkje achter de schermen! 👇